TEAMET I HÅRTOTTEN

 • Jane

  JANE

  Jane er indehaver af salonen. Hun har været ansat i Hårtotten siden hun blev udlært juni 1996. Jane bor i Thisted med sin mand Claus og tvillingedrengene Søren og Rasmus. Jane arbejder med alle opgaver i salonen inden for klipninger, farvniger, permanenter, vandondulation samt langhårsopsætning. Hun elsker sit fag og at udfordre sig selv.

 • Jane

  ANE-GRETHE

  Ane-Grethe er frisørassistent og har været ansat siden feb.1988 i Hårtotten. Hun bor i Thisted med sin mand og har 2 voksne børn. Ane-Grethe er en meget dygtig frisør og hun arbejder meget med klipning på herre og damer samt permanenter. Ane-Grethe er meget pligtopfyldende og gør sit arbejde grundigt og flot.

 • Jane

  HANNE

  Hanne er frisørassistent og har været ansat i Hårtotten siden okt. 1995. Hanne bor i Vildsund med sin mand og har 3 voksne børn. Hun er en dygtig frisør og har stor erfaring og viden inden for farve, permanent, klipning og vandondulation. Hun er er også meget kreativ inden for langhårsopsætning. Hanne er omhyggelig og laver et flot stykke arbejde på sine kunder.

 • Jane

  TINA

  Tina er frisør assistent og har været udlært siden foråret 2012. Hun blev ansat her i Hårtotten juni 2013 og er en dygtigt frisør. Tina bor i Sydthy med sin kæreste og to børn. Tina er altid klar til at tage en hver udfordring op og laver nogle flotte klipninger, farvninger samt permanenter. Hun er frisk, smilende og en god kollega.

 • Jane

  CAMILLA

  Camilla er frisør assistent og startede i Hårtotten sidst i oktober 2017. Camilla blev udlært i Thisted og har de sidste 6 år arbejdet som frisør i storbyen Århus. Hun bor i Thisted, med sin mand og sine to børn. Hun er rigtig god til at være kreativ indenfor klipninger, og tager en enhver udfordring op. Hun har altid arbejdet med alle former for farvninger og permanent og laver et godt stykke arbejde. Camilla er frisk, smilende og klar til at tage imod jer i Hårtotten.