TEAMET I HÅRTOTTEN

 • Jane

  JANE

  Jane er indehaver af salonen. Hun har været ansat i Hårtotten siden hun blev udlært juni 1996. Jane bor i Thisted med sin mand Claus og tvillingedrengene Søren og Rasmus. Jane arbejder med alle opgaver i salonen inden for klipninger, farvniger, permanenter, vandondulation samt langhårsopsætning. Hun elsker sit fag og at udfordre sig selv.

 • Jane

  TINA

  Tina er frisør assistent og har været udlært siden foråret 2012. Hun blev ansat her i Hårtotten juni 2013 og er en dygtigt frisør. Tina bor i Sydthy med sin kæreste og to børn. Tina er altid klar til at tage en hver udfordring op og laver nogle flotte klipninger, farvninger samt permanenter. Hun er frisk, smilende og en god kollega.

 • Jane

  HANNE

  Hanne er frisørassistent og har været ansat i Hårtotten siden okt. 1995. Hanne bor i Vildsund med sin mand og har 3 voksne børn. Hun er en dygtig frisør og har stor erfaring og viden inden for farve, permanent, klipning og vandondulation. Hun er er også meget kreativ inden for langhårsopsætning. Hanne er omhyggelig og laver et flot stykke arbejde på sine kunder.

 • Jane

  Katrine

  Katrine er vores nye frisørassistent i Hårtotten. Katrine blev udlært i januar 2021. Hun blev ansat her i Hårtotten
  16 Aug. 2021. Katrine bor i Thisted med sin kæreste. Hun er en meget dygtig, omhyggelig og kreativ frisør som også varetager alle opgaver i salonen. Katrine er meget glad for langhårsopsætning og laver nogle flotte klipninger, farvninger samt permanenter. Hun er en frisk og smilende pige.